Over ons

"Vind ik hier nu echt niets mooi?" Dat was het moment dat Tales By Tails geboren werd. Na uren zoeken in de dierenwinkels, hadden we nog steeds niets mooi gevonden voor onze nieuwe pup. Hij begon te groot te worden voor zijn halsband, en had dus dringend een nieuwe nodig.

Na wat rondneuzen online, kwam ik zoveel leuke dingen tegen. Spijtig genoeg allen buiten budget.... Dus waarom niet zelf maken?

Ik ben me enorm beginnen verdiepen in het maken van hondenaccessoires. Dit omdat ik iets uniek en betaalbaar wou voor onze Astro.

Toen de hobby te groot werd, zijn we onze eigen zaak gestart. Tales By Tails staat voor unieke en handgemaakte producten. Dit allemaal zonder dierenleed. Hierdoor maken we onze halsbanden en riemen uit biothane. Dit is een oersterke leervervanger dat ook nog eens vegan is! 

Wij runnen de zaak na onze werkuren en studies. Het is een passie dat blijft groeien. Elke bestelling dat binnenkomt behandelen we met de grootste zorg. Op deze manier is elke bestelling een feestje. zowel voor ons om te maken, als voor u om uit te pakken.

Wij maken alles met de hand en daardoor kunnen wij alles aanpassen aan jouw smaak. Staat er iets niet bij onze producten? Dan ontvangen wij graag een telefoontje of email van jou!

Liefs

Tom & Sarah